Стан

62 m²

2-собен


Ев. број: 32874
Огласот е прегледан 65 пати

Т.Поле, Скопје
Двособен стан ,Карши Принц

ПРЕГЛЕД
Цена
38800 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
62 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
1972 год.
Реновиран
/
Ориентација
Север
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 38 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting