Стан

46 m²

2-собен


Ев. број: 32872
Огласот е прегледан 126 пати

Н.Лисиче, Скопје
Двособен стан , со посебна спална,сменети прозори

ПРЕГЛЕД
Цена
46920 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Полу-наместен
Површина
46 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
2002 год.
Реновиран
2016 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 46 920


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting