Деловен простор

650 m²

Нема податок


Ев. број: 32861
Огласот е прегледан 99 пати

Карпош 2, Скопје
се издава деловен простор салон на главна улица. 300м2 отворен простор со 350м2 галерија.

ПРЕГЛЕД
Цена
7800 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
650 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Јавен паркинг

€ 7 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting