Деловен простор

69 m²

Канцеларии


Ев. број: 32860
Огласот е прегледан 96 пати

Центар, Скопје
се издава нов деловен простор за канцеларии во строг Центар. 3 простории на еден кат во 54м2 и дво од 20м2. Паркинг за 3 возила.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Празен
Површина
69 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting