Куќа

81 m²

Нема податок


Ев. број: 32859
Огласот е прегледан 84 пати

Пинтија, Скопје
Се продава кука во населба Пинтија со 81 м2 станбена површина,30м2подрум,5м2 тераса и околу210м2 дворно место,куката има вградено сопствено греење со котел на дрва.Едниот дел од куќата е е граден 80-те а другиот е дограден 1996/97.

ПРЕГЛЕД
Цена
67000 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Нема податок
Опременост
/
Површина
81 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
1980 год.
Реновиран
1997 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 67 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting