Стан

72 m²

Нема податок


Ев. број: 32852
Огласот е прегледан 130 пати

Карпош 4, Скопје
во близина на Сити Мол, комплетно наместени спални ,купатило и кујна

ПРЕГЛЕД
Цена
96900 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
72 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
/
Градба
2018 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
Југ
Паркинг
Нема податок

€ 96 900


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting