Стан

78 m²

3-собен


Ев. број: 32849
Огласот е прегледан 125 пати

Аеродром, Скопје
Издаваме целосно опремен стан во Аеродром со 2 спални соби и 2 купатила. Станот е опремен со нов мебел и е веднаш вселив. Со станот следи и гаражно место.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
78 m²

Карактеристики
Кат
7
Број катови
9
Градба
2017 год.
Реновиран
2017 год.
Ориентација
/
Паркинг
Гаража

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting