Стан

67 m²

2-собен


Ев. број: 32848
Огласот е прегледан 118 пати

Н.Лисиче, Скопје
Издаваме реновиран и опремен стан во Н.Лисиче со 1 спална соба. Станот е на приземје и има на користење уреден двор. Станот е во одлична состојба, реновиран и опремен со нов мебел

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
67 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
8
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Јавен паркинг

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting