Стан

65 m²

Нема податок


Ев. број: 32844
Огласот е прегледан 98 пати

Капиштец, Скопје
Се продава трособен комплетно наместен стан во Капиштен на мирна локација. Станот е со одлуичен и функционален распоред. Во цената е вклучено и надворешно паркинг место впишано во имотен лист.

ПРЕГЛЕД
Цена
76800 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
65 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
4
Градба
2015 год.
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 76 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting