Деловен простор

16 m²

Локал


Ев. број: 32841
Огласот е прегледан 116 пати

Центар, Скопје
Се издава целосно реновиран дуќан спремен за употреба.Дуканот располага со тоалет,вода,струја,парно и тераса од 4м2

ПРЕГЛЕД
Цена
200 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
/
Собност/опис
Локал
Опременост
/
Површина
16 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting