Стан

67 m²

3-собен


Ев. број: 32839
Огласот е прегледан 68 пати

Аеродром, Скопје
Се издаава стан во населба Н.Лисиче на самиот влез од левата страна во зградата на Т-мобиле .Станот е комплетно и одлично наместен.

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
67 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
2002 год.
Реновиран
2015 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Гаража

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting