Деловен простор

290 m²

Нема податок


Ев. број: 32836
Огласот е прегледан 107 пати

Центар, Скопје
Се продава дуќан многу погодно за угостителска намена во строг Центар - плоштад. Има голем излог на пешачка зона, 130 м2 подрум и можност за летна тераса.

ПРЕГЛЕД
Цена
1 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
290 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting