Куќа

240 m²

Повеќесобен


Ев. број: 32832
Огласот е прегледан 114 пати

Бардовци, Скопје
ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО БАРДОВЦИ - десно од црквата, на убава локација во близина на анбасадорски резиденции. Куќата се состои од 3 нивоа вкупно 240м2. Приземје - дневна, голема кујна и трпезарија, КАТ 1 - три спални соби со бања, вградени плаканри. КАТ 2 - една спална соба , САУНА + просторија со кујна и трпезарија за гости. Убаво уреден двор, поплочен паркинг простор за 4 коли во дворот.

ПРЕГЛЕД
Цена
1200 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Наместена
Површина
240 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
2000 год.
Реновиран
2000 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting