Стан

69 m²

3-собен


Ев. број: 32831
Огласот е прегледан 134 пати

Маџари, Скопје
Се продава комплетно реновиран стан во Маџари на убава и мирна локација со поглед во зеленило, веднаш до главната улица. Станот се состои од засебна кујна со француски балкон, дневна со трпезарија, одвоен ходник со две спални соби, бања, еден тоалет и две тераси, одна од дневната соба, а друга од спалната. Станот е РЕНОВИРАН 2009 година. Сменети водоводни и електрични инстлации, ПВЦ прозори, плочки и санитарии, нови собни врати и нова влезна врата, паркет. плочки го ходникот. Со станот останува и вградената кујна без бела техника. Станот има железарско парно кое работи 24часа. Станот поседува и подрум од 5м2.

ПРЕГЛЕД
Цена
54000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
69 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
2
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 54 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting