Куќа

75 m²

Нема податок


Ев. број: 32830
Огласот е прегледан 111 пати

Други, Скопје
Се продава наместена кука во Љубанци.Куката има камери и вграден колектор за вода.

ПРЕГЛЕД
Цена
37000 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
/
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместена
Површина
75 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 37 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting