Стан

110 m²

Нема податок


Ев. број: 31950
Огласот е прегледан 74 пати

Козле, Скопје
комплетно наместен спрат од кука,со 2 спални соби, голема дневна соба со кујна, трпезарија, 2 купатила,2 тераси, со прекрасен поглед на Водно.Се наоѓа во близина на Детската клиника за белодробни заболувања

ПРЕГЛЕД
Цена
500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
110 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
2008 год.
Реновиран
2008 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting