Стан

47 m²

2-собен


Ев. број: 31947
Огласот е прегледан 147 пати

Тафталиџе 1, Скопје
Во нова зграда недалеку од Педагошка и Веро, опремен со нов мебел

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
47 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
2018 год.
Реновиран
/
Ориентација
Запад
Паркинг
Гаража

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting