Стан

120 m²

Нема податок


Ев. број: 31933
Огласот е прегледан 148 пати

Жданец, Скопје
стан во куќа во Жданец, модерно и луксузно опремена.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
120 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Гаража

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:



Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting