Стан

80 m²

Нема податок


Ев. број: 31930
Огласот е прегледан 152 пати

Козле, Скопје
се издава неместен стан во Козле во близина на претпоследна 57ца.Магацинска простор од 50м2

ПРЕГЛЕД
Цена
450 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Покриено паркинг место

€ 450


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting