Стан

79 m²

3-собен


Ев. број: 31929
Огласот е прегледан 97 пати

Тафталиџе 1, Скопје
Тафталиџе еден, во близина на Нова.

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
79 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
9
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting