Стан

77 m²

3-собен


Ев. број: 31928
Огласот е прегледан 32 пати

Тафталиџе 1, Скопје
комплетно опремен има салон, кујна, спална, детска, бања, тераса и голема остава со плакари. Во близина има парк, детско игралиште и паркинг.

ПРЕГЛЕД
Цена
380 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
77 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
8
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 380


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting