Стан

74 m²

3-собен


Ев. број: 31926
Огласот е прегледан 220 пати

Центар, Скопје
Нова градба со врвен материјал, добра изолација, керамика, ПВЦ прозорци, квалитетен паркет. Готов во Мај 2019.

ПРЕГЛЕД
Цена
96200 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
74 m²

Карактеристики
Кат
6
Број катови
6
Градба
2019 год.
Реновиран
2019 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 96 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting