Стан

180 m²

Повеќесобен


Ев. број: 31925
Огласот е прегледан 146 пати

Козле, Скопје
Во понова куќа, стан на 2 нивоа, со посебен влез, двор, летна кујна и паркинг во и пред дворот. Голема дневна со камин и галерија, вкупно 4 спални, 3 бањи и тоалет

ПРЕГЛЕД
Цена
1300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Наместен
Површина
180 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting