Деловен простор

180 m²

Локал


Ев. број: 31924
Огласот е прегледан 152 пати

Козле, Скопје
Во понова куќа, со посебен и директен влез, ориентиран кон глевна улица, на 2 нивоа (приземје и подрум), повеќе простории, аларм, камери, сензори...

ПРЕГЛЕД
Цена
800 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Локал
Опременост
Празен
Површина
180 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Југ
Паркинг
Нема податок

€ 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting