Стан

67 m²

3-собен


Ев. број: 31922
Огласот е прегледан 124 пати

Центар, Скопје
Нова градба со врвен материјал, добра изолација, керамика, ПВЦ прозорци, квалитетен паркет. Готов Јуни 2019.

ПРЕГЛЕД
Цена
77800 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
67 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
5
Градба
2019 год.
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 77 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting