Стан

75 m²

3-собен


Ев. број: 31921
Огласот е прегледан 266 пати

Центар, Скопје
Нова градба со врвен материјал, добра изолација, керамика, ПВЦ прозорци, квалитетен паркет. Готов Јуни 2019. Има ист ваков на 1 и 2 кат.. Во близина на Католичка Црква

ПРЕГЛЕД
Цена
87200 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
75 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
5
Градба
2019 год.
Реновиран
2019 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 87 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting