Стан

95 m²

3-собен


Ев. број: 31920
Огласот е прегледан 51 пати

Центар, Скопје
карабина е станот нема санитарии, нема пархет може да се направи по желба на купувачот. Во цената е пресметена целата изработка на ентериерната завршница. Позади Католичка црква.

ПРЕГЛЕД
Цена
109250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
95 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
5
Градба
2015 год.
Реновиран
2015 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 109 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting