Стан

98 m²

4-собен


Ев. број: 31918
Огласот е прегледан 163 пати

Карпош 3, Скопје
Четворособен стан во близна на Павла во Карпош. северно е кујна, западно е дневна и две спални и една спална на југ.

ПРЕГЛЕД
Цена
88200 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
4-собен
Опременост
Празен
Површина
98 m²

Карактеристики
Кат
8
Број катови
9
Градба
1971 год.
Реновиран
1971 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Гаража

€ 88 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting