Стан

108 m²

Нема податок


Ев. број: 31917
Огласот е прегледан 33 пати

Аеродром, Скопје
Се изнајмува луксузно наместен стан на две нивоа во Аеродром блиску до Центар со две спални две бањи една тераса со градско парно и сите потребни апарати и покуќнина.

ПРЕГЛЕД
Цена
450 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
108 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Јавен паркинг

€ 450


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting