Стан

61 m²

Нема податок


Ев. број: 31912
Огласот е прегледан 155 пати

К.Вода, Скопје
Во близина на градинката и Тинекс, во постара зграда, има + тераса 7 м2 и подрум. Пред зградата има заеднички паркинг

ПРЕГЛЕД
Цена
51000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
61 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
7
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 51 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting