Стан

91 m²

3-собен


Ев. број: 31910
Огласот е прегледан 192 пати

Карпош 2, Скопје
Реновиран трособен и добро одржуван стан во близина на Драмски театар. Две големи спални соби, една бања, пространа дневна со трепезарија и кујна.

ПРЕГЛЕД
Цена
97000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
91 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
5
Градба
1977 год.
Реновиран
1977 год.
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 97 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting