Стан

96 m²

3-собен


Ев. број: 31907
Огласот е прегледан 179 пати

Карпош 1, Скопје
Станот е целосно опремен (машина за алишта, кујнска опрема, два еркондишна), со оптички интернет, телевизор и многу складиштен простор. Во близина на Симпо

ПРЕГЛЕД
Цена
600 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
96 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 600


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting