Стан

55 m²

2-собен


Ев. број: 31906
Огласот е прегледан 186 пати

Центар, Скопје
Станот е реновиран и луксузно опремен

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
/
Површина
55 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
2016 год.
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting