Стан

83 m²

3-собен


Ев. број: 31905
Огласот е прегледан 151 пати

К.Вода, Скопје
три тераси плус на квадратура

ПРЕГЛЕД
Цена
77000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
83 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
7
Градба
/
Реновиран
2000 год.
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 77 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting