Деловен простор

385 m²

Локал


Ев. број: 31895
Огласот е прегледан 138 пати

Центар, Скопје
на три ката, два лифта еден товарен и еден патнички и скали, 1 кат со излог, п=50м2, кат=110м2, подрум 235м2

ПРЕГЛЕД
Цена
450000 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Локал
Опременост
/
Површина
385 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 450 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting