Куќа

500 m²

Повеќесобен


Ев. број: 31892
Огласот е прегледан 143 пати

Црниче, Скопје
над св. Петка. Има сопствено парно, можност на дрва и на струја.

ПРЕГЛЕД
Цена
1 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Наместена
Површина
500 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
2008 год.
Реновиран
2008 год.
Ориентација
/
Паркинг
Гаража

€ 1


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting