Стан

39 m²

2-собен


Ев. број: 31889
Огласот е прегледан 232 пати

Центар, Скопје
Позади Универзална сала, има плус 4 м2 тераса која е застаклена, и подрум плус 4 м2

ПРЕГЛЕД
Цена
45000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
39 m²

Карактеристики
Кат
6
Број катови
6
Градба
1989 год.
Реновиран
1989 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 45 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting