Куќа

80 m²

4-собна


Ев. број: 31888
Огласот е прегледан 133 пати

Центар, Скопје
Во близина на Олимписки базен,

ПРЕГЛЕД
Цена
280 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
4-собна
Опременост
Наместена
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
1987 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Јавен паркинг

€ 280


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting