Деловен простор

30 m²

Канцеларии


Ев. број: 31882
Огласот е прегледан 159 пати

Центар, Скопје
Канцелариски простор со строг центар.

ПРЕГЛЕД
Цена
230 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Деловна зграда
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Празен
Површина
30 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 230


Контактирајте нè за повеќе информации:



Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting