Стан

110 m²

Нема податок


Ев. број: 31875
Огласот е прегледан 84 пати

Аеродром, Скопје
основа 54м2,дуплекс 60м2,мичурин

ПРЕГЛЕД
Цена
76500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
Нема податок
Опременост
/
Површина
110 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
2005 год.
Реновиран
2005 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 76 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting