Стан

100 m²

4-собен


Ев. број: 31871
Огласот е прегледан 147 пати

Капиштец, Скопје
Четворособен стан во Капиштец во непосредна близина на Министерство за Економија. Станот располага со дневна, кујна, трепазрија, 3 спални соби, бања + тоалет, тераса.

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Кула
Собност/опис
4-собен
Опременост
Наместен
Површина
100 m²

Карактеристики
Кат
7
Број катови
12
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting