Стан

100 m²

2-собен


Ев. број: 31870
Огласот е прегледан 147 пати

Центар, Скопје
Се издава стан во Центар во близина на Влада на Р.М., 60м2 станбена површина +40м2 тераса. Станот е во индивидуална куќа на 3ти кат. Целосно наместен со една спална соба. Во цената за издавање е вклучено централно греење, вода, комуналии, интернет пакет и едно месечно чистење на станот.

ПРЕГЛЕД
Цена
800 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
100 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Гаража

€ 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting