Стан

64 m²

3-собен


Ев. број: 31866
Огласот е прегледан 53 пати

К.Вода, Скопје
Комплетно реновиран и наместен стан во непосредна близина на Тинексот и Општината. Погоден за фамилија. Градско парно + 2 клими.

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
64 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting