Стан

107 m²

4-собен


Ев. број: 31861
Огласот е прегледан 106 пати

Тафталиџе 1, Скопје
Се издава модерно опремен стан со 3 спални соби во непосредна близина на Веро 2. Станот е опремен со модерен мебел и се издава сериозни клинети.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
4-собен
Опременост
Наместен
Површина
107 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
5
Градба
1997 год.
Реновиран
1997 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Јавен паркинг

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting