Стан

83 m²

Нема податок


Ев. број: 31858
Огласот е прегледан 217 пати

Центар, Скопје
Кај уметничко, нов мебел, 2 тераси, има лифт. Гаража (за помало возило)

ПРЕГЛЕД
Цена
1 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
83 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
7
Градба
2005 год.
Реновиран
2005 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting