Стан

70 m²

3-собен


Ев. број: 31600
Огласот е прегледан 131 пати

Центар, Скопје
Станот е опремен со медијапан кујна, медијапан лизгачки плакари, медијапан врати,гарнитура симпо,инвертер клима,машина за садови и електрика во кујна.55инчи 4к ТВ Филипс, гарнитура за тераса, располага со два тоалета и итн.Обезбеден паркинг.

ПРЕГЛЕД
Цена
550 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
70 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 550


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting