Стан

57 m²

2-собен


Ев. број: 31582
Огласот е прегледан 154 пати

Центар, Скопје
Во близина на МВР

ПРЕГЛЕД
Цена
62700 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
/
Површина
57 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
7
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 62 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting