Стан

41 m²

2-собен


Ев. број: 31566
Огласот е прегледан 92 пати

Хром, Скопје
Наместен стан во Хром.

ПРЕГЛЕД
Цена
180 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
41 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
3
Градба
2017 год.
Реновиран
2017 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 180


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting