Стан

71 m²

2-собен


Ев. број: 31558
Огласот е прегледан 113 пати

Н.Лисиче, Скопје
Се продава комплетно наместен во одлична состојба со тераса од 11м2 плус подрум.

ПРЕГЛЕД
Цена
67700 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
71 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 67 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting