Стан

70 m²

3-собен


Ев. број: 31546
Огласот е прегледан 84 пати

Центар, Скопје
модерно и комплетн наместен стан со две спални соби, во близина на Песталоци. Сопствено парноп греење на струја, блиндор врати, сателитска и видео аларм

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
70 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
2
Градба
2011 год.
Реновиран
2011 год.
Ориентација
/
Паркинг
Гаража

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting